Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  МултиКолаген 5 за здрави стави капсули*30

  Производител: Vitagold
  Здрави, подвижни, гъвкави, свежи и красиви. Революционно откритие – Мултиколаген с 5 сфери на действие. Наука, иновация и доказан ефект само в 1 капсула дневно. Само една капсула Multicollagen 5 от 500 милиграма дневно носи научно доказани и безценни ползи за красотата и здравето на ставите, костите , сухожилията, кожата, косата, ноктите, очите, сърцето и чревното здраве.
  Складова единица: 52449
  34,70 (BGN)
  i h
  Доставка до
  *
  *
  Метод за доставка
  Име
  Очаквана дата на доставка
  Цена
  Няма опции за доставка

  Всяка капсула Multicollagen 5 съдържа най-добре изследваните 5 типа колаген - тип I, II, III, V и X и още - Еластин, Хиалуронова киселина, Глюкозамин, Хондроитин сулфат, Кератин и Лизозим както и над 500 различни протеини и аминокиселини присъстват естествено във всяка капсула Multicollagen 5.

  Петте типа колаген които се намират в Multicollagen 5 са синтезирани от 4 източника - говежди, пилешки, рибен и мембрана от яйчени черупки.

  Не съдържа глутен, соя, млечни продукти, ГМО.

  Ovomet® – 150 мг

  Ovoderm® – 150 мг

  Collavant n2® – 20 мг

  Fortigel® – 90 мг

  Verisol F® – 90 мг

  Дневната доза от само една капсула Multicollagen 5 съдържа общо 300 милиграма натурална мембрана от яйчени черупки, общо 86 милиграма нативен неденатуриран колаген, както и биоактивни колагенови пептиди от телешки и рибен източник.

  Проучванията доказват, че има 5 основни типа колаген, I, II, III, V и X, които работят по-ефективно в различни направления и стимулират различни видове клетки. Водещите специалисти препоръчват да се приемат едновременно и ПЕТТЕ вида колаген за максимален ефект и ползи за здравето.

  Multicollagen 5 предлага най-добре изследваните 5 типа колаген; тип I, II, III, V, X.

  Колаген тип I е най-разпространеният колаген в човешкото тяло среща се в косата, кожата, ноктите, костите, сухожилията, кръвоносните съдове и очите. Чудесен, когато става дума за якост на опън. Отговорен е за еластичността и бариерната функция на кожата, както и за зарастването на повърхностни рани. Изключително силно средство за борба със стареенето на кожата,тъй като подобрява вида на кожата, грижи се за хидратацията ѝ и намалява бръчките.

  Колаген тип II се намира главно в лигаменти и органи, както и в сухожилията, връзките, ставите и хрущялите. Колаген тип II е основният структурен протеин в хрущяла.

  Колаген тип III осигурява структурата на мускулите и здравина на съединителната тъкан, намира се на много места в тялото, особено кожата, белите дробове, чревните стени и стените на кръвоносните съдове. Колаген тип III е от решаващо значение за фибрилогенеза на колаген I и за нормално сърдечно-съдово развитие.

  Колаген тип V е фибриларен колаген, който е от съществено значение за фибрилацията на колаген тип I и III и следователно за оптимално образуване на фибрили и качество на тъканите.Намира се в очите и в плацентата на бъдещите майки.

  Колаген тип X е типът колаген, от който зависи образуването на кости. Той е от съществено значение за възстановяването и заздравяването на костите и хрущялите след наранявания.

  Само една капсула от 500 милиграма дневна доза от Multicollagen 5 носи научно доказани и безценни ползи за красотата и здравето на кожата, косата, ноктите, ставите, костите, сухожилията, очите, сърцето и чревното здраве.

  Съставките в Multicollagen 5 са подкрепени от клинични изследвания, показващи тяхната ефикасност за насърчаване на производството на колаген, здравето на костите, ставите и еластичността на кожата.

  Препоръчителна дневна доза: По 1 капсула дневно – 30 мин. преди хранене

  Опаковка: 30 капсули

  0.0 0
  Напиши отзив Затвори
  • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
  *
  *
  • Лошо
  • Отлично
  *
  *
  *