Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  МенФлоден за здрава простата капсули*20

  Производител: Capsugel
  МенФлоден оказва благотворен ефект върху мъжката полова и отделителна система. Подкрепя нормалната функция на ключовите органи и нормалното протичане на важните процеси. МенФлоден оказва благотворен ефект върху нормалната функция на простатата, пикочния мехур, уретрата, пълноценното уриниране, редуциране нощните ставания, сексуалната функция, репродуктивните способности.
  Складова единица: p51810
  Стара цена: 38,99 (BGN)
  35,09 (BGN)
  i h
  Доставка до
  *
  *
  Метод за доставка
  Име
  Очаквана дата на доставка
  Цена
  Няма опции за доставка

  МенФлоден е предназначен специално за мъже. Той подкрепя здравето, дейността на простатата и пикочните пътища. Уникалният екстракт Flowens® (Vaccinium macrocarpon Aiton) е с мощна антиоксидантна активност и способства за образуването на защитен биофилм в пикочните пътища, с което подпомага дейността на лигавицата им.

  Цинкът допринася за поддържането на нормална концентрация на тестостерон в кръвта, а селенът за нормалната сперматогенеза. Допринасят и за защитата на клетките от оксидативен стрес.

  Комплексът от пет биологично активни съставки в MenFloden® (МенФлоден) е специално подбран, така че да оказва благотворно действие върху мъжката полова и отделителна система. Всяка от тях работи в различна посока, а заедно те взаимно усилват своите ефекти.

  Простата:

  Непълно изпразване на пикочния мехур.
  Чести позиви по малка нужда.
  Прекъсване на струята.
  Затруднения в контрола на уринирането.
  Слаба струя.
  Необходимост от усилие в началото на уринирането.
  Често нощно уриниране.

  Пикочни пътища:

  Ефектът на МенФлоден върху пикочните пътища се обуславя от специалния биохимичен състав на екстракта от плодовете на северноамериканска боровинка – Flowens®. Той е наситен източник на антоцианини и проантоцианидини, а уникалното е, че проантоцианидините в него са от тип А (PAC-A). Съвременни клинични проучвания потвърждават, че единствено PAC-A възпрепятстват адхезията (прикрепянето) на патогени като Escherichia coli и Candida albicans към лигавицата в пикочните пътища. Постигат го посредством образуването на защитен биофилм в пикочните пътища, а всичко това подпомага дейността на лигавицата и нейното здраве.

  Пикочен мехур:

  Подобрява потока на урината и струята при уриниране. В допълнение спомага за предпазване на клетките от вредното въздействие на свободните радикали, което е от ключово значение в борбата на организма с възпалителните процеси. Положителен ефект върху симптомите на долните пикочни пътища при мъжете. Съдейства за изпразването на пикочния мехур, нормалната струя и пълноценното отделяне на урината

  Сексуална функция

  Поддържа нормалната функция на простатата.
  Подкрепя пълноценното уриниране.
  Редуцира нощните ставания.
  Подпомага сексуалната функция.
  Повлиява потентността.

  Състав: 1 капсула съдържа:
  Масло от семена на кукурбита пепо (Cucurbita pepo L.) - 420 mg, Екстракт от плодове на сереноа репенс (Serenoa repens) - 100 mg, Flowens® (екстракт от плодове на северноамериканска боровинка) (Vaccinium macrocarpon Aiton) - 75 mg, Цинк (Цинков оксид) - 10 mg, Селен (Натриев селенат) - 55 μg

  Начин на приложение: 1 капсула на ден, приета с чаша вода.

  ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ: Да не се приема от хора със свръхчувствителност към някоя от съставките.

  УСЛОВИЯ НА СЪХРАНЕНИЕ: Да се съхранява в оригиналната опаковка, защитено от светлина и влага, при стайна температура (15°–25°С). Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да не се превишава препоръчваната дневна доза! Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене!

  Опаковка: 20 капсули

  0.0 0
  Напиши отзив Затвори
  • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
  *
  *
  • Лошо
  • Отлично
  *
  *
  *