Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  НОЗИТИКС назален спрей*10 мл

  Производител: VEDRA INTERNATIONAL
  НОЗИТИКС тиксотропен спрей за нос, който спомага при лечение нa възпаления на носната лигавица като вирусни инфекции (включително риновируси и коронавируси) и бактериални инфекции. Може да използвате НОЗИТИКС при първи симптоми на настинка и грип, по време на лечение на алергичен, бактериален и вирусен ринит и като превантивна мярка в периода на повишен риск от поява на инфекции на носната лигавица.
  Складова единица: 50516
  13,20 (BGN)
  i h
  Доставка до
  *
  *
  Метод за доставка
  Име
  Очаквана дата на доставка
  Цена
  Няма опции за доставка

  NOZITIX® (10 ml, 200 дози) e медицинско изделие, което оказва успокояващо действие при лечение на вирусни и бактериални инфекции на носната лигавица, както и на алергичен ринит. Nozitix може да се използва и като превантивна мярка в периода на повишен риск от поява на инфекции на носната лигавица.

  Съставките на NOZITIX® демонстрират доказана в изследвания ефективност срещу вируси (риновируси (включително RSV), коронавируси, грипни вируси) и бактерии, причиняващи възпаление на носната лигавица и синусите. Неговият лесен за употреба апликатор и система за дозиране осигурява прецизно прилагане на съставките по удобен начин под формата на „мъгла“, която поради своите тиксотропни свойства и висок вискозитет води до по-добро прилепване към носната лигавица и по този начин контакта на активните вещества с лигавицата се удължава. Това също така предотвратява изтичането на препарата от мястото, на което е приложен.

  Съставките на продукта образуват върху носната лигавица защитен филм, който ограничава полепването, проникването и разпространението на алергени, бактерии и вируси, като напр. риновируси и коронавируси. NOZITIX подпомага още и възстановяването на раздразнената мукоза.

  Тиксотропните му свойства предотвратяват изтичането на продукта от повърхността на носната лигавица. Основните компоненти на NOZITIX са капа карагенан и фукоидан. Антивирусният механизъм на действие на капа карагенана и фукоидана се основава на намаляването на способността за прилепване на вируси и блокирането на рецепторите върху клетъчната повърхност.

  СЪСТАВ: пречистена вода, соево масло, глицерол, ксилитол, емулгатори, капа карагенан, фукоидан, тотарол, токоферолов ацетат, натриев цитрат дихидрат, EDTA-натриева сол, масло от сибирска ела.

  ДОЗИРОВКА И ПРИЛОЖЕНИЕ: NOZITIX трябва да се използва най-малко 3 пъти дневно, по едно впръскване във всяка ноздра. При възрастни и деца над 1-годишна възраст: по 1 впръскване във всяка ноздра 3 пъти дневно. Ако след 7 дни няма подобрение или ако състоянието Ви се влоши, се консултирайте с Вашия лекар. При деца NOZITIX да се използва под родителски контрол.

  Опаковка: 10 мл

  0.0 0
  Напиши отзив Затвори
  • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
  *
  *
  • Лошо
  • Отлично
  *
  *
  *