Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  VEDRA INTERNATIONAL

  Преглед като Таблица Списък
  Подреди по
  Показвай на страница
  Теразал Гастро е натурален продукт с траен ефект при стомашно-чревно неразположение. Продуктът е създаден по древна рецепта, доказала своята ефективност през вековете по отношение възстановяването на нарушената цялост на кожата и лигавиците.

  ТЕРАЗАЛ Гастро 135 мг капсули*30

  Теразал Гастро е натурален продукт с траен ефект при стомашно-чревно неразположение. Продуктът е създаден по древна рецепта, доказала своята ефективност през вековете по отношение възстановяването на нарушената цялост на кожата и лигавиците. В продължение на столетия е използван както за външно, така и за вътрешно приложение при стомашно-чревен дискомфорт. Подходящ при тежест и продължително неразположение в областта на корема, за които са изключени състояния, налагащи хирургична намеса.
  12,95 (BGN)
  Теразал Гастро Форте е натурален продукт с траен ефект при стомашно-чревно неразположение. Продуктът е създаден по древна рецепта, доказала своята ефективност през вековете по отношение възстановяването на нарушената цялост на кожата и лигавиците.

  ТЕРАЗАЛ Гастро Форте 250 мг капсули*30

  Теразал Гастро Форте е натурален продукт с траен ефект при стомашно-чревно неразположение. Продуктът е създаден по древна рецепта, доказала своята ефективност през вековете по отношение възстановяването на нарушената цялост на кожата и лигавиците. В продължение на столетия е използван както за външно, така и за вътрешно приложение при стомашно-чревен дискомфорт. Подходящ при тежест и продължително неразположение в областта на корема, за които са изключени състояния, налагащи хирургична намеса.
  18,95 (BGN)