Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  PHYTO GARDA

  Преглед като Таблица Списък
  Подреди по
  Показвай на страница
  Макушилд Оригиална формула е единствената тройна комбинация макулни пигменти, която съдържа лутеин, мезо-зеаксантин и зеаксантин в специфично съотношение 10:10:2.

  МАКУШИЛД Оригинална формула за добро зрение капсули*30

  Макушилд Оригиална формула е единствената тройна комбинация макулни пигменти, която съдържа лутеин, мезо-зеаксантин и зеаксантин в специфично съотношение 10:10:2. Нормализира нивото на защитния пигмент в макулата на окото. Доказано предпазва ретината като подсилва пигмента на макулата. Използван от огромен брой пациенти по света. №1 препоръчван продукт от очните експерти във Великобритания.
  38,49 (BGN)
  Снимка на ПРИМА ДОННА ПЛЮС *30 Таблетки

  ПРИМА ДОННА ПЛЮС *30 Таблетки

  ПРИМА ДОННА е комбинирана формула за преодоляване на трите основни прояви на менопаузата - хормонален дисбаланс, психо-емоционални прояви, костна плътност.
  43,99 (BGN)
  СЕРЕНАМЕНТЕ капсули е хранителна добавка, предназначена за преодоляване проявите на безпокойство, тревожност, стрес и безсъние.

  СЕРЕНАМЕНТЕ капсули*30

  СЕРЕНАМЕНТЕ капсули е хранителна добавка, предназначена за преодоляване проявите на безпокойство, тревожност, стрес и безсъние.
  27,40 (BGN)
  Серенаменте Джуниър съдържа активни съставки, които спомагат за преодоляване проявите на безпокойство, тревожност, стрес и безсъние при деца. Влияят благоприятно за естествените процеси на релаксация и сън. Поддържат нормалното състояние на психиката.

  СЕРЕНАМЕНТЕ Джуниър капки*50 мл

  Серенаменте Джуниър съдържа активни съставки, които спомагат за преодоляване проявите на безпокойство, тревожност, стрес и безсъние при деца. Влияят благоприятно за естествените процеси на релаксация и сън. Поддържат нормалното състояние на психиката.
  34,40 (BGN)
  СЕРЕНАМЕНТЕ капки е хранителна добавка, предназначена за преодоляване проявите на безпокойство, тревожност, стрес и безсъние.

  СЕРЕНАМЕНТЕ капки*40 мл

  СЕРЕНАМЕНТЕ капки е хранителна добавка, предназначена за преодоляване проявите на безпокойство, тревожност, стрес и безсъние.
  26,30 (BGN)
  ФЕРМЕНТИКС ДЖУНИЪР са комбинация от пробиотици и пребиотик. Съдържат тиндализирани (температурно обработени) бактерии с добавени витамини от група Б и арабиногалактан.

  ФЕРМЕНТИКС Джуниър флакони 10мл*12

  ФЕРМЕНТИКС ДЖУНИЪР са комбинация от пробиотици и пребиотик. Съдържат тиндализирани (температурно обработени) бактерии с добавени витамини от група Б и арабиногалактан. Помагат за възстановяване на детския организъм след антибиотична терапия, както и по време на и след стомашно-чревен дискомфорт. Имат отличен профил на безопасност и поносимост. Предлагат се в удобни флакони за пиене с приятен аромат на ягода.
  24,95 (BGN)