Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  ПРЕГНАКЕЪР ЗАЧЕВАНЕ таблетки*30

  Производител: VITABIOTICS
  Компанията Vitabiotics създава формулата Pregnacare® Зачеване, която да отговори на повишените нужди от определени хранителни вещества, необходими на жената при опитите за зачеване. Pregnacare® Зачеване е внимателно балансирана комбинация от микронутриенти за поддържане на репродуктивното здраве при жената, включваща Инозитол, Ко-ензим Q10, N- ацетилцистеин, Селен, Витамин В 12 и Фолиева киселина.
  Складова единица: 40119
  31,90 (BGN)
  i h
  Доставка до
  *
  *
  Метод за доставка
  Име
  Очаквана дата на доставка
  Цена
  Няма опции за доставка

  Pregnacare Conception е специално разработена концепция за здравословно зачеване. За жени, които правят опити за бебе. Приемането може да започне веднага при първите опити за бебе. За да се помогне на тялото да съхрани хранителни вещества, приемът може да започне дори 3 месеца преди началото на опитите за бебе. Когато е сигурно, че сте бременна може да продължите приема на оставащите ви таблетки от опаковката Pregnacare Conception преди да преминете на Pregnacare или Pregnacare Plus, които са специално създадени за периода на бременността и кърменето.

  АКТИВНИ СЪСТАВКИ

  Pregnacare Зачеване осигурява комплексна подкрепа с допълнителни хранителни вещества, включително биотин и мед, които допринасят за нормалното отделяне на енергия и желязо, което допринася за нормалната функция на имунната система и образуване на червените кръвни клетки и хемоглобина. Витамините B6 и B12 също са важни за подпомагане поддържането на нормалното функциониране на нервната система. Формулата включва и други ключови хранителни вещества като Ко-ензим Q10, Инозитол, N-ацетилцистеин и бетакаротен.

  Инозитол – Подпомага овулацията и  оказва влияние върху плодовитостта.  Включен е в обмяната на информация между клетките, което рефлектира върху фертилността и растежа им.

  N-ацетилцистеин – Прекурсор на глутатион, важен антиоксидант в организма. N-ацетилцистенът е важен също за секрецията на шийката на матката.

  Витамин В 12 – като част от В комплекс е доказано, че витамин В 12 оказва положителен ефект върху репродуктивността и овулацията като цяло.

  Фолиева киселина – Pregnacare® Зачеване доставя 400 mcg фолиева киселина, точното количество препоръчвано за всички жени, които се опитват да заченат. Приемът на фолиева киселина под формата на хранителна добавка подобрява общото фолатно състояние на бъдещата майка. Ниското съдържание на фолиева киселина в организма е рисков фактор за развитието на дефекти на невралната тръба в растящия фетус. Фолиевата киселина може да се приема през цялата бременност, защото подпомага растежа на майчината тъкан в този период и участва в процесите на клетъчното делене.

  СЪСТАВ: в 1 таблетка:
  Инозитол 50мг; L-аргинин 100мг; N-Ацетил цистеин 50мг; Бетакаротен 3мг; Витамин Е (природен източник) 4мг а-ТЕ; Витамин D3 15мкг; Витамин С 90мг; Витамин В1 8мг; Витамин В2 5мг; Витамин В3 (ниацин) 20мг NE; Витамин В6 10мг; Фолиева киселина 400мкг; Витамин В12 20мкг; Пантотенова киселина 6мкг; Биотин 150мкг; Желязо 14мг; Селен 50мкг; Магнезий 60мг; Цинк 15мг; Йод 150мкг; Мед 1мг.

  ОПАКОВКА : 30 таблетки

  0.0 0
  Напиши отзив Затвори
  • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
  *
  *
  • Лошо
  • Отлично
  *
  *
  *