Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  ПРЕГНАКЕЪР Зачеване за него и за нея таблетки*30+30

  Производител: VITABIOTICS
  Специално разработена концепция за двойки, които правят опити за бебе. 30 таблетки Pregnacare conception с фолиева киселина за нея и 30 таблетки Wellman conception с екстракт от Перуанска Мака и аминокиселини за него.
  50,90 (BGN)
  i h
  Доставка до
  *
  *
  Метод за доставка
  Име
  Очаквана дата на доставка
  Цена
  Няма опции за доставка

  Pregnacare® Зачеване за него и за нея осигурява възможността на двойките за приемане на балансирана дневна формула специално създадена за подпомагане репродуктивната функция на мъжа и жената, както и на цялостния им пълноценен живот. Тази двойна опаковка съдържа  Pregnacare® Зачеване и Wellman® Зачеване мултивитаминни таблети, съчетани за повече удобство на двойката при опитите за зачеване.

  Когато двойките решат да правят опити за бебе, и мъжете, и жените,  трябва да се погрижат за своя хранителен режим и начин на живот, за да  подобрят максимално здравето си и да подпомогнат зачеването.

  Pregncare® Зачеване таблети за жени

  Специалната формула на Pregnacare® Зачеване е създадена на базата на международни проучвания, доказващи, че определени микроелементи могат да играят важна роля за изграждането на хранителните запаси при подготовката за бременността. Pregnacare® Зачеване е внимателно балансирана комбинация от микронутриенти за поддържане на репродуктивното здраве при жената, включваща Инозитол, Ко-ензим Q10, N- ацетилцистеин, Селен, Витамин В 12 и Фолиева киселина.

  Фолиева киселина

  Pregnacare® Зачеване доставя 400mcg фолиева киселина, точното количество препоръчвано за всички жени, които се опитват да заченат. Приемът на Фолиевата киселина под формата на хранителна добавка подобрява общото „фолатно“ състояние на бъдещата майка. Ниското съдържание на Фолиева киселина в организма е рисков фактор за развитието на дефекти на невралната тръба в растящия фетус. Фолиевата киселина може да се приема през цялата бременност, защото подпомага растежа на майчината тъкан в този период и участва в процесите на клетъчното делене.

  Женското репродуктивно здраве

  Някои хранителни вещества могат да подпомогнат репродуктивното здраве при жените. Pregnacare® Зачеване включва цинк, който допринася за нормална фертилност и репродуктивна функция и витамин В6 за регулирането на хормоналната активност. Формулата включва също витамин В12, желязо, магнезий и 15µg витамин D, които имат роля в процеса на делене на клетките.

  Пълноценна хранителна подкрепа

  Pregnacare Зачеване осигурява комплексна подкрепа с допълнителни хранителни вещества, включително биотин и мед, които допринасят за нормалното отделяне на енергия и желязо, което допринася за нормалната функция на имунната система и образуване на червените кръвни клетки и хемоглобина. Витамините B6 и B12 също са важни за подпомагане поддържането на нормалното функциониране на нервната система. Формулата включва и други ключови хранителни вещества като Ко-ензим Q10, Инозитол, N-ацетилцистеин и бетакаротен.

  Инозитол – Може да подпомогне овулацията и да окаже влияние върху плодовитостта.  Включен е в обмяната на информация между клетките, което рефлектира върху фертилността и растежа на клетките.

  L- аргинин – Може да повлияе върху отделянето на яйцеклетката от яйчниците, както и да подпомогне  кръвообращението на фоликула и имплантацията на плода.

  N- ацетил цистеин – Прекурсор на глутатион, важен антиоксидант в организма. N-ацетил цистенът е важен също за секрецията на шийката на матката.

  Витамин В12 – като част от В комплекс е доказано, че витамин В 12 оказва положителен ефект върху репродуктивността и овулацията като цяло.

  Други важни минерали – включени са цинк, желязо и магнезий необходими от момента на зачеване за изграждане на невралната тръба и деленето на клетките.

  Продуктът е предназначен за жени в детеродна възраст.

  Wellman® Зачеване таблети за мъже

  Продуктът осигурява ефективна комбинация от антиоксиданти, витамини и минерали, специално подбрани за подобряване на репродуктивното здраве на мъжа. Когато двойката реши да прави опити за бебе, не само жената трябва да следи за своята хранителна диета и начин на живот, за да поддържа здравето си и да подпомогне зачеването

  Много мъже в наши дни разбират важността да „влязат във форма“ и да подобрят начина си на живот, когато правят опити за бебе с партньорката си. Wellman Зачеване признава, че репродуктивното здраве на мъжете има свои специфични нужди.

  Wellman Зачеване e разработен така, че да достави пълноценна комбинация от витамини, минерали и биоактивни нутриенти за цялостна подкрепа на здравето и виталността, включвайки и специфични съставки за репродуктивната дейност и фертилността. Приемът е една таблетка дневно като неразделна част от здравословния начин на живот, препоръчително три месеца преди опитите за бебе. Съответстващата добавката от гамата за жени Pregnacare Зачеване е специално създадена за Вашата партньорка и включва Витамин В12, Витамин D и 400mcg Фолиева киселина (ВитаминВ9).

  Фертилност и репродуктивна дейност

  Формулата на Wellman Зачеване включва специфични съставки, като цинк например, които подпомагат фертилността и репродуктивната дейност. Цинкът и Витамин С помагат в предпазването на клетките от оксидативен стрес, който пречи на здравословното производство на сперматозоиди, тъй като те могат да бъдат увредени от свободните радикали. Тези нутриенти също помагат за нормалното функциониране на имунната система.

  Цинкът е може би един от най-важните минерали за мъжката репродуктивна система, защото спермата съдържа 100 пъти повече цинк отколкото кръвта. В действителност всяка еякулация има около 5mg цинк; което е половината от препоръчителния дневен прием. Поради това 15mg цинк е включен във формулата на продукта.

  Зачеване и образуване на сперматозоиди (сперматогенеза)

  Витамин В6 помага за регулиране на хормоналната активност;

  Цинкът помага в поддържането на нормални нива на тестостерон в кръвта;

  Селенът помага за нормалното образуване на сперматозоиди;

  Желязото, Фолатът, Магнезият и Витамин В12 са важни за деленето на клетките;

  Витамин А има роля в процеса на клетъчната специализация.

  Витамините А, С и D помагат за доброто функциониране на имунната система. Витамин В12 и В6 допринасят за нормалното образуване на червени кръвни клетки и намаляване на умората и отпадналостта, и работата на нервната система. Желязото също помага за нормалната функция на червените кръвни клетки и хемоглобина при преноса на кислород и кръв до органите на тялото ни. Формулата на Wellman Зачеване включва и други важни съставки като Екстракт от перуанска Мака, Ко-ензим Q10, Ликопен, екстракт от сибирски Жен Шен и екстракт от борова кора.

  Ликопен – Ценен високо за изключителните си антиоксидантни свойства; научните изследвания показват, че ликопенът е директно свързан с доброто състояние на простата.

  Сибирски екстракт от корейски женшен (Ginseng) – Широко използван за подпомагане на цялостната жизнеспособност на мъжа.

  Екстракт от борова кора (95% Proanthocyanidins) – Високо ефективен антиоксидант, който играе важна роля за предпазване на спермата на мъжа. Смята се, че свободните радикали (предизвикващи окислителни реакции) причиняват увреждане на спермата до 40%.

  Перуански MACA Екстракт – Доставен от перуанско билково растение. Органичният източник  Maca съдържа важни хранителни вещества като аминокиселини и мастни киселини, които са жизненоважни за репродуктивното здраве на мъжа.

  Ко – Ензим Q 10– Действа като антиоксидант и агент за освобождаване на енергията, като се смята, че стабилизира цялостта на флагелата на сперматозоидите (опашката на сперматозоидите).

  Фолиева киселина – Изследванията показват, че фолиевата киселина заедно с цинка подобряват качеството на сперматозоидите.

  СЪСТАВ:
  Wellman conception за него, в 1 таблетка: Екстракт от перуанска мака 250мг; Екстракт от ликопен 1.5мг; Екстракт от кора на бор 30мг; Октаконазол 3мг; Инозитол (Витамин В8) 40мкг; L-глутатион 2.5мг; L-аргинин 10мг; Екстракт от сибирски жен шен 30 мг; Со ензим Q10 2 мг; L-карнитин 50 мг; Цитрусови биофлавоноиди 10 мг; Витамин А 750 мкг; Витамин Д3 15 мкг; Витамин Е (природен източник) 30мг; Витамин С 90мг; Витамин В1 12мг; Витамин В2 5мг; Витамин В3 (ниацин) 18мг; Витамин В6 10мг; Витамин В12 75мкг; Фолиева киселина 400мкг; Пантотенова киселина 10мкг; Биотин 150мкг; Желязо 6мкг; Селен 150мкг; Магнезий 60мг; Цинк 15мг; Мед 1мг; Манган 0.5мг; Хром 50мкг.
  Pregnacare conception за нея, в 1 таблетка: Инозитол (Витамин В8) 50мг; L-аргинин 100мг; N-ацетил цистеин 50мг; Бетакаротен 3мг; Витамин Д3 15мкг; Витамин Е (природен източник) 4мг; Витамин С 90мг; Витамин В1 8мг; Витамин В2 5мг; Витамин В3 (ниацин) 20мг; Витамин В6 10мг; Витамин В12 20мкг; Фолиева киселина 400мкг; Пантотенова киселина 6мкг; Биотин 150мкг; Желязо 14мг; Селен 50мкг; Магнезий 60мг; Цинк 15мг; Йод 150мкг; Мед 1000мкг.

  ОПАКОВКА : 30 таблетки Pregnacare conception + 30 таблетки Wellman conception

  0.0 0
  Напиши отзив Затвори
  • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
  *
  *
  • Лошо
  • Отлично
  *
  *
  *