Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  ОСТЕОЗИН Таблетки*30

  Производител: BIO SHIELD
  Osteozin таблетки спомагат за поддържането на здрави кости и зъби. Остеозин подобрява костната структура, допринася за поддържането на нормална костна плътност и минерализация и намалява риска от развитието на остеопороза с напредването на възрастта. Остеозин допринася за правилното усвояване и използване на калция, като също така спомага за правилното транспортиране и предпазва от отлагането му в артериите.
  Складова единица: 42068
  14,20 (BGN)
  i h
  Доставка до
  *
  *
  Метод за доставка
  Име
  Очаквана дата на доставка
  Цена
  Няма опции за доставка

  Osteozin е хранителна добавка, съдържаща мощен комплекс от витамин К2, в комбинация с калций и витамин D3, които спомагат за поддържането на здрави кости и зъби.

  АКТИВНИ СЪСТАВКИ

  Витамин К2  -  при проведено дългогодишно проучване в Холандия се установява, че редовният прием на витамин К2 намалява значително риска от сърдечно-съдови заболявания, като в същото време подобрява здравето на костите и забавя свързаното с възрастта намаляване на костната плътност. По този начин редовният прием на витамин К2 (в съчетание с разнообразното хранене и физическата активност) се превръща в предпочитана профилактика както срещу остеопорозата, така и срещу калцификацията на кръвоносните съдове, която е в основата на множество сериозни сърдечно-съдови заболявания. При прием на витамин D3 и калций се препоръчва винаги да се приема и витамин К2. Човешкото тяло не е в състояние да синтезира само витамин К2.

  Калций - калцият е основният градивен елемент на костите и зъбите и е от съществено значение за поддържането на нормалната костна минерална плътност.

  Витамин D3 - витамин D3 участва в преноса на калций и фосфор от червата в кръвта и предотвратява прекомерното отделяне на калций в урината. Той е от съществено значение за нормалното развитие на костите и зъбите, особено при деца по време на активен растеж.

  СЪСТАВ: в 1 таблетка:
  натуралната форма на Витамин К2 45mcg, Витамин D3 5mcg, Калций 250mg.

  ДОЗИРОВКА И ПРИЛОЖЕНИЕ: Възрастни и деца над 3-год.: по 1 таблетка с храната един път дневно.

  ОПАКОВКА : 30 таблетки

  0.0 0
  Напиши отзив Затвори
  • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
  *
  *
  • Лошо
  • Отлично
  *
  *
  *