Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  АРТРОН Колаген 11500 Плюс сашета*30

  Производител: FORTEX
  Артрон Колаген 11 500 Плюс е иновативна комбинация за здрави стави, тъкани и хрущяли. Подкрепя структурата на ставите, ставните обвивки и сухожилията. Допринася за нормалното образуване на съединителна тъкан. Подпомага за образуването на колаген за нормалната функция на костите, хрущяла и кожата. Допринася за защитата на клетките от оксидативен стрес.
  Складова единица: 52012
  58,80 (BGN)
  i h
  Доставка до
  *
  *
  Метод за доставка
  Име
  Очаквана дата на доставка
  Цена
  Няма опции за доставка

  Колагенът е основна съставка в структурата на съединителната тъкан на организма. Допринася за укрепването на хрущялите като подпомага тяхното нормално функциониране. Спомага за укрепването на ставите и подпомага тяхната гъвкавост и здравина. Подпомага синтеза на нова хрущялна тъкан.

  Образуването на колаген от организма намалява с напредването на възрастта и затова е необходим допълнителен прием.

  Артрон Колаген 11 500 Плюс съдържа високопречистени колагенови пептиди Peptan®.

  Глюкозаминът повлиява дейността на опорно-двигателния апарат. Поддържа структурата на ставите, ставните обвивки и сухожилията. Глюкозаминът допринася за изграждането на хрущялната тъкан, подпомага ставните функции и оказва благоприятен ефект за нормалната защита на ставите, сухожилията и хрущялните тъкани.

  Хондроитинът е гликозамингликан, който под формата на протеогликан е една от най-важните съставки на съединителната тъкан, сухожилията и ставите. Хондроитинът е важен компонент на основното вещество на костта и на хрущяла. Допринася за поддържане на целостта на хрущялния матрикс.

  Екстрактът от джинджифил (Zingiber officinale) допринася за нормалното възстановяване на ставните и хрущялните тъкани. Проявява антиоксидантна защита и оказва благоприятно действие върху кръвообращението. Джинджифилът подпомага правилния метаболизъм и пълноценното усвояване на хранителните вещества, включително на калций.

  Витамин С участва в образуването на колаген. Необходим е за нормалната функция на костите и хрущяла. Допринася за нормалното протичане на метаболизма и производството на енергия, и за намаляване на чувството на отпадналост и умора.

  Манганът допринася за развитието на костната тъкан и за поддържане в нормално състояние на ставната течност. Според Европейската Агенция за Безопасност на храните (EFSA - European Food Safety Authority) приемът на манган допринася за защита на ДНК, протеини и липиди от окислително увреждане, поддържане на нормални кости, нормално протичане на метаболизма и производството на енергия, принос към нормалното образуване на съединителната тъкан.

  Преди да приемате Артрон Колаген 11 500 Плюс    

  Не приемайте Артрон Колаген 11 500 Плюс, ако сте свръхчувствителни към активните съставки или към някое от помощните вещества. Хранителна добавка с подсладител стевия. Не е заместител на разнообразното хранене. Не превишавайте препоръчителната доза. Не съдържа захар. Подходящ за диабетици.

  Как да приемате Артрон Колаген 11 500 Плюс    

  1 саше дневно. Съдържанието на сашето се изсипва на малки порции в около 150 мл топла течност – вода, чай или мляко, разбърква се добре до пълно разтваряне на сместа и се изпива веднага.

  Как да съхранявате Артрон Колаген 11 500 Плюс  

  При стайна температура, на недостъпно за деца място.

  Не използвайте Артрон Колаген 11 500 Плюс след срока на годност, отбелязан върху картонената опаковка или сашето.

  Производител: ФОРТЕКС Нутрасютикалс

  Опаковка: 30 сашета

  0.0 0
  Напиши отзив Затвори
  • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
  *
  *
  • Лошо
  • Отлично
  *
  *
  *