Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  БИОЗИН КИДС Сироп с лактоферин за деца*100 мл

  Производител: BIO SHIELD
  Biozin Kids Syrup с лактоферин допринася за нормалната функция на имунната система. Действа антивирусно, антибактериално, антиоксидантно, пробиотично.
  Складова единица: 44471
  23,90 (BGN)
  i h
  Доставка до
  *
  *
  Метод за доставка
  Име
  Очаквана дата на доставка
  Цена
  Няма опции за доставка

  Активни съставки :

  ЛАКТОФЕРИН - основен елемент на вродения имунитет. Той е желязопренасящ натурален глюкопротеин, отговорен за имунната защита на лигавиците на дихателната, храносмилателната и пикочо - половата система. Лактоферинът може да бъде открит и в различни телесни течности и секрети. Източник на Лактоферин е коластрата /кърмата, която се отделя в първите дни след раждането/.

  Витамин Д3 - Холекалциферолът Вит. Д3 е главен регулатор на фосфорно-калциевата обмяна и участва във формирането и укрепването на костната тъкан.Недостигът на Витамин Д3 може да доведе до нарушения в дейността на дихателните органи.  Витамин Д  се синтезира естествено в човешката кожа в отговор на слънчевите излагания (за разлика от витамин Д2 с гъбичков произход, който не е естествено представен в човешкото тяло). Решаваща е  ролята  на витамин Д във функцията на имунната система.

  Има 2 вида витамин Д:
  • Д2 - ергокалциферол;
  • ДЗ - холекалциферол.

  Според медицински изследвания витамин ДЗ има 2 пъти по-добра усвояемост от Д2. Затова препоръката е да се приема ДЗ.

  Защо е важен витамин ДЗ?
  Витаминът има ключова роля за много процеси в тялото ни. Има медицински изследвания, свързващи дефицита на вит. ДЗ с нарушена функция на имунната система, щитовидната жлеза, автоимунни заболявания, хормонални дисбаланси и др.

  Цинк - участва в  синтеза на имуноглобулини и  аминокиселини. Той е необходим за нормалния растеж при децата.

  Инозитол - участва в състава на клетъчните мембрани. Той е важен за развитието на белите дробове на децата, като предотвратява развитието на респираторни усложнения.

  Състав :  в 1 доза ( 5мл):Лактоферин 30мг; Витамин D3 10мкг; Цинк 1,5мг; Инозитол 20мг.

  Дозировка и приложение :за деца от 0 до 1 година: се приемат по 5мл. (една доза) дневно, преди хранене. За деца над 1 година: 2 пъти по 5мл дневно. Няма ограничения за продължителността на приема. С вкус на портокал.

  Опаковка : 100 мл

  0.0 0
  Напиши отзив Затвори
  • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
  *
  *
  • Лошо
  • Отлично
  *
  *
  *