Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  ИМУНОТРОФИНА Д течност за висок имунитет*180 мл

  Производител: D.M.G.ITALIA
  Immunotrofina D течност е хранителна добавка, която съдържа Бета-глюкани и Аргинин, богата е на витамини от групата B, на витамин D и на йод. Течна хранителна добавка с подсладител за висок имунитет.
  Складова единица: 49713
  29,55 (BGN)
  i h
  Доставка до
  *
  *
  Метод за доставка
  Име
  Очаквана дата на доставка
  Цена
  Няма опции за доставка

  ДЕЙСТВИЕ НА АКТИВНИТЕ СЪСТАВКИ

  Витамините B6, B12  - допринасят за нормалното функциониране на имунната система.

  Витамин D -  допринася за нормалното усвояване на калция и фосфора и за поддържането на мускулната функция и на костите.

  Йодът -  допринася за нормалното произвеждане на хормоните на щитовидната жлеза и нормалното функциониране на тази жлеза.

  Витамин B5 -  допринася за намаляване на умората и чувството за отпадналост.

  Бета-глюканите на маята са микроелементи, извлечени от Сахаромицес церевизия.

  Аргининът е аминокиселина и като такава участва в образуването на протеините.

  При липсата на тези вещества или тяхната повишена нужда, може да бъде полезно приемането на Имунотрофина Д.

  СЪСТАВ: в 10ml: Аргинин 0,55g; Витамин B5 6mg; Витамин B6 0,7mg; Витамин B12 2,5mcg; Витамин D3 2,5mcg; Йод 200mcg; Бета-глюкани на маята 80mg.

  ДОЗИРОВКА И ПРИЛОЖЕНИЕ: По 5ml или 10ml един път на ден, за предпочитане далече от храненията или според друго лекарско предписание. С аромат на ванилия.

  Опаковка : 180 мл

  0.0 0
  Напиши отзив Затвори
  • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
  *
  *
  • Лошо
  • Отлично
  *
  *
  *
  Потребители купили този продукт, също купиха
  ТИМОТАБС таблетки за смучене облекчават възпаленото гърло, действат антисептикчно като намаляват инфекцията и противовъзпалително като намаляват болката. Имат отхрачващо действие и прочистват дихателните пътища. Приятен вкус. Със Стевия. Без Захар. Без Мента.

  ТИМОТАБС НАТУРАЛЕН таблетки за смучене*24

  ТИМОТАБС таблетки за смучене облекчават възпаленото гърло, действат антисептично като намаляват инфекцията и противовъзпалително като намаляват болката. Имат отхрачващо действие и прочистват дихателните пътища. Приятен вкус. Със Стевия. Без Захар. Без Мента.
  18,99 (BGN)
  Biozin Kids Syrup с лактоферин допринася за нормалната функция на имунната система. Действа антивирусно, антибактериално, антиоксидантно, пробиотично.

  БИОЗИН КИДС Сироп с лактоферин за деца*100 мл

  Biozin Kids Syrup с лактоферин допринася за нормалната функция на имунната система. Действа антивирусно, антибактериално, антиоксидантно, пробиотично.
  24,10 (BGN)
  Мукоплант сироп от теснолист живовлек „Лека нощ” втечнява секрета и облекчава дразнещата кашлица. Допринася за спокоен сън.

  МУКОПЛАНТ СИРОП за кашлица от теснолист жиловлек Лека нощ х100 мл Dr. Theiss

  Мукоплант сироп от теснолист живовлек „Лека нощ” е хранителна добавка с подсладител, съдържаща допълнително още три екстракта – от мащерка, лайка и маточина- допринася за доброто здраве на горните дихателни пътища.Екстрактът от теснолист живовлек има мек експекторантен, антибактериален и противовъзпалителен ефект. Екстрактите от мащерка, маточина и лайка притежават седативен и спазмолитичен ефект като облекчават по естествен начин кашлицата, подобряват качеството на съня и общото състояние на организма. Мукоплант сироп от теснолист живовлек „Лека нощ” втечнява секрета и облекчава дразнещата кашлица. Допринася за спокоен сън.
  9,70 (BGN)
  Супрадин Енерджи зарежда с енергия още от първия прием. Съдържа специално изготвена комбинация от витамини и минерали, която ти помага да останеш активен и да се пребориш с чувството на умора.

  Супрадин Енерджи таблетки*30

  Супрадин Енерджи зарежда с енергия още от първия прием. Съдържа специално изготвена комбинация от витамини и минерали, която ти помага да останеш активен и да се пребориш с чувството на умора.Всяка таблетка е лесна за поглъщане и съдържа 13 витамина, включително витамин С и витамини от групата В, чиято роля е да стимулират по естествен начин освобождаването на енергията, а също и 9 минерала, включително цинк и желязо, подпомагащи когнитивната функция. Съдържа Коензим Q10.
  20,95 (BGN)