Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  Capsugel

  Преглед като Таблица Списък
  Подреди по
  Снимка на ВИЗИЛАЙФ Омега 500 мг , 30 капсули

  ВИЗИЛАЙФ Омега 500 мг , 30 капсули

  Визилайф (100% SuperbaTM Krill Oil) е природен продукт, естествено съдържащ омега-3 полиненаситени мастни киселини в комбинация с високоефективния антиоксидант астаксантин. Омега-3 мастните киселини – ЕРА (ейкозапентаенова) и DHA (докозахексаенова), са свързани структурно с фосфатидилхолин, което значително подобрява тяхната биоусвоимост.
  35,40 (BGN)
  Витаслим лайн е хранителна добавка за поддържане на здравословно телесно тегло. Подпомага метаболитните функции, съдейства за редуциране на мастната тъкан и подкрепя бързото освобождаване на енергия в тялото.

  ВИТАСЛИМ ЛАЙН 515 мг 30 капсули

  Vitaslim LINE е комбинация от биологично активни вещества, която съдейства за успешно поддържане на телесното тегло и оформяне на фигурата, особено в проблемните зони, като дава възможност за дълготраен ефект и поддържане на здравословно тегло. Подпомага метаболитните функции, съдейства за редуциране на мастната тъкан и подкрепя бързото освобождаване на енергия в тялото. Съдейства за поддържане телесната композиция (съотношението мастна маса – мускулна маса). За още по-добър резултат можете да комбинирате прием на Vitaslim LINE с прием на Vitaslim LIGHT и Vitaslim DREN.
  20,10 (BGN) 17,09 (BGN)
  Снимка на ЖИВИ ВИТАМИНИ 680 мг 30 капсули

  ЖИВИ ВИТАМИНИ 680 мг 30 капсули

  LIVE VITAMINS е комплекс от жизненоважни витамини, минерали и микроелементи, който съдейства за укрепване на здравето и подсилване дейността на имунната система. Съдейства за поддържането на нормалните функции на щитовидната жлеза и мозъка. Подкрепя зрението и поддържането на нормални нива на кръвна захар и хемоглобин. Допринася за намаляването на мускулната умора и отпадналост. Активно подпомага метаболизма на хранителните вещества в организма, като осигурява нормалния растеж при децата. Подпомага здравето на косата, кожата и ноктите, както и на костите и зъбите. Оказва благоприятно въздействие върху половото здраве, особено при мъжете. Проявява антиоксидантно действие.
  15,85 (BGN) 14,27 (BGN)
  Снимка на КОЛАНОЛ 680 мг , 20 капсули

  КОЛАНОЛ 680 мг , 20 капсули

  Коланол допринася за нормалната дейност на опорно-двигателния апарат, съдейства за поддържането на нормалното състояние на костите, ставите и хрущялите.
  39,90 (BGN) 35,91 (BGN)
  Снимка на МагКомбо 940мг , 20 капсули

  МагКомбо 940мг , 20 капсули

  МагКомбо (Магнезий комплекс) допринася за нормалната функция на мускулите и за намаляване чувството на отпадналост и умора, както и за нормалното функциониране на нервната и психичната система. Допринася за нормалното протичане на метаболизма и производството на енергия.
  12,50 (BGN) 10,00 (BGN)
  Снимка на ПРОКОМБО БЕЙБИ ПРОБИОТИК ЗА БЕБЕТА И МАЛКИ ДЕЦА 5 мл

  ПРОКОМБО БЕЙБИ ПРОБИОТИК ЗА БЕБЕТА И МАЛКИ ДЕЦА 5 мл

  ПроКомбо Бейби е специална комбинация от пробиотични щамове (Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus reuteri, Lactobacillus acidophilus), които осигуряват поддържане на равновесието на чревната флора при кърмачета и малки деца и подкрепят дейността на стомашно-чревния тракт (СЧТ). ПроКомбо Бейби въздейства благоприятно на: нарушен баланс на чревната флора, смущения в дейността на стомашно-чревния тракт вследствие на антибиотично лечение. Стомашно-чревни неразположения.Имунната система.
  15,60 (BGN) 15,80 (BGN)
  Прокомбо

  ПроКомбо СИНБИОТИК 708мг, 10 капсули

  ПроКомбо осигурява ефективно поддържане на равновесието на нормалната чревна флора. Той доставя достатъчно количество живи пробиотични култури Lactobacillus acidophilus La-14® (200 млрд. CFU/g) плюс необходимите за техния растеж и развитие в човешкия стомашно-чревен тракт (СЧТ) пребиотични фруктоолигозахариди. Има висока ефективност и съдейства за поддържане функциите на СЧТ и съотношението на полезните микроорганизми в него.
  17,90 (BGN) 16,11 (BGN)
  Благодарение на своя богат състав, включващ експертно подбрани природни вещества с широк спектър на действие, Tibanol оказва благотворен ефект върху здравето в четири различни направления: стимулира имунитета , поддържа емоционалната стабилност , повишава тонуса , спомага нормалното „хранене“ на организма.

  ТИБАНОЛ ИМУНОСТИМУЛАТОР 10 капсули

  Благодарение на своя богат състав, включващ експертно подбрани природни вещества с широк спектър на действие, Tibanol оказва благотворен ефект върху здравето в четири различни направления: стимулира имунитета , поддържа емоционалната стабилност , повишава тонуса , спомага нормалното „хранене“ на организма.
  25,55 (BGN) 23,00 (BGN)