Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  ФЛЕКСУС Бустер таблетки*30

  Производител: VALENTIS
  Flexus® Booster е хондропротектор за лечение на стави, който представлява комбинация от патентно защитената субстанция BIOCELL® колаген, който съдържа хидролизиран колаген тип II, хондроитин сулфат, хиалуронова киселина, аминозахариди и глюкозамин, за подпомагане на възстановяването на хрущялната тъкан и Osteol™ (биоактивни млечни протеини), който подпомага за облекчаване на дискомфорта в ставите, резултат на възпаление и болка и помага за поддържането на здрави клетките на хрущялната тъкан. Добавен е витамин C, който освен всичките си незаменими свойства подпомага значително усвояването на колагена.
  Складова единица: 40644
  28,05 (BGN)
  i h
  Доставка до
  *
  *
  Метод за доставка
  Име
  Очаквана дата на доставка
  Цена
  Няма опции за доставка

  Flexus® Booster не е лекарство от групата на кортизонови препарати или нестероидни противовъзпалителни.

  Той е изключително подходящ като лечение или профилактика на ставите:

  При лица над 50 годишна възраст. При активно спортуващи хора, независимо от възрастта. При хора, които извършват повтарящи се движения. При хора с наднормено тегло и съответно повишено напрежение върху ставите. При тези, които не извършват достатъчна физическа активност, тъй като хрущялът в ставите се храни правилно само по време на движение. За лечение при хора, страдащи от изменения на ставите – артроза (гонартроза, коксартроза, остеоартроза). При пациенти с фамилна анамнеза за ставни и сухожилни заболявания. За лечение на тендинопатии, хондромалация на пателата, хондропатии и остеопатии. При пациенти, които са прекарали артроскопия и имат нужда от хондропротекция за по-бързо и правилно възстановяване на подвижността на ставите.

  СЪСТАВ: в 1 таблетка:
  Хидролизиран колаген тип II 360mg; Хондроитин сулфат 120mg; Хиалуронова киселина 60mg; Биоактивни млечни белтъци 100mg; L-аскорбинова киселина 40mg;

  ДОЗИРОВКА И ПРИЛОЖЕНИЕ: Flexus Booster трябва да се приема по 1-2 таблетки дневно, с чаша вода. Движението стимулира притока на кръв и подобрява храненето на хрущяла, следователно ще увеличи ефекта си, ако комбинирате Flexus Booster с упражнения.

  0.0 0
  Напиши отзив Затвори
  • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
  *
  *
  • Лошо
  • Отлично
  *
  *
  *