Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  УЕЛБЕЙБИ Мултивитамини за деца и бебета сироп*150 мл

  Производител: VITABIOTICS
  Уелкид Бейби сироп за деца и бебета е идеален за бебета над 4 месеца и деца до 4 годишна възраст. Той доставя безопасна и балансирана формула от 14 жизнено важни витамина и минерала. Уелкид за деца и бебета съдържа също така екстракт от швейцарски малц като естествен източник на енергия, правещ вкуса на сиропа особено приятен за вашето дете. Уелкид за деца и бебета е създаден предвид нуждите на подрастващия организъм, подсигурява хранителни добавки на нужните нива във времето, когато бебетата и децата трябва да ги приемат, за да подпомогнат бързия растеж на организма и изграждането на костната система, мускулите, кръвта и мозъка
  Складова единица: 40320
  21,50 (BGN)
  i h
  Доставка до
  *
  *
  Метод за доставка
  Име
  Очаквана дата на доставка
  Цена
  Няма опции за доставка

  От създателите на продуктите Прегнакеър, сиропът Wellbaby за бебета и деца е идеален за бебета от 6 месеца до деца на 4 годишна възраст. Той доставя безопасна и балансирана формула от 14 жизненоважни витамини и минерали. Wellbaby за бебета и деца съдържа също така екстракт от швейцарски малц като естествен източник на енергия, правещ вкуса на сиропа особено приятен за вашето дете.

  Сиропната формула на Wellbaby за бебета и деца включва важни витамини като А, С и D. Също и витамините от гамата В, минерали, желязо и цинк нужни за растежа на детето, отделянето на енергия и здрава имунна система.

  Wellbaby за бебета и деца е създаден имайки предвид нуждите на подрастващия организъм, подсигурява хранителни добавки в нужните нива във времето, когато бебетата и децата имат завишени нужди от такива, за да подпомогнат бързия растеж на организма и изграждането на костната система, мускулите, кръвта и мозъка.

  За да избегнете разливане на сиропа и за повече удобство се препоръчва да смесите сиропа с млякото и водата на детето.

  СЪСТАВ:  в 5 мл.
  Витамин А-443 IU 133mcg; Витамин D3 (D3 100IU) 10mcg; Витамин Е 5mg; Витамин С 30mg; Витамин В1 0.5mg; Витамин В2 0.8mg; Витамин В3 6mg NE; Витамин В6 0.5mg; Фолиева киселина 80mcg; Витамин В12 1mcg; Пантотенова киселина 2mg; Цинк 2.5mg; Желязо 4mg; Мед 150mcg; Малцов екстракт 500mg.

  ДОЗИРОВКА И ПРИЛОЖЕНИЕ: Бебета и деца (6 месеца-4 години) 5мл (1/2 чаена лъжичка) дневно.

  0.0 0
  Напиши отзив Затвори
  • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
  *
  *
  • Лошо
  • Отлично
  *
  *
  *