Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  БИОЗИН КИДС Сироп за деца с коластра*100 мл

  Производител: BIO SHIELD
  Biozin Kids Syrup с коластра подпомага и поддържа физиологичната функция на имунната система и растежа при децата.Естествен източник на имунитет с Витамин Д3, цинк и инозитол.Сироп с вкус на ягода за деца от всички възрасти.
  Складова единица: 39467
  22,95 (BGN)
  i h
  Доставка до
  *
  *
  Метод за доставка
  Име
  Очаквана дата на доставка
  Цена
  Няма опции за доставка

  Активни съставки :

  Витамин Д3 - Холекалциферолът Вит. Д3 е главен регулатор на фосфорно-калциевата обмяна и участва във формирането и укрепването на костната тъкан.Недостигът на Витамин Д3 може да доведе до нарушения в дейността на дихателните органи.  Витамин Д  се синтезира естествено в човешката кожа в отговор на слънчевите излагания (за разлика от витамин Д2 с гъбичков произход, който не е естествено представен в човешкото тяло). Решаваща е  ролята  на витамин Д във функцията на имунната система.

  Цинк - участва в  синтеза на имуноглобулини и  аминокиселини. Той е необходим за нормалния растеж при децата.

  Инозитол - участва в състава на клетъчните мембрани. Той е важен за развитието на белите дробове на децата, като предотвратява развитието на респираторни усложнения.

  Състав : в 1 доза ( 5мл):Коластра 200мг; Витамин D3 10мкг; Цинк (цинков глюконат) 2,5мг; Инозитол 20мг.

  Дозировка и приложение :За деца от 0 до 1 год.: по 5мл (една доза) дневно преди хранене. За деца над 1 год.: 2 пъти по 5 мл дневно. Няма ограничения за продължителността на приема. С вкус на ягода.

  Опаковка : 100 мл

  0.0 0
  Напиши отзив Затвори
  • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
  *
  *
  • Лошо
  • Отлично
  *
  *
  *